ELS DIES QUE VINDRAN

ELS DIES QUE VINDRAN

Després de 10.000 km i Tierra firme, Carlos Marqués-Marcet torna a la direcció per continuar amb el seu estil sensible i delicat, que aborda la realitat contemporània en les seves arestes més íntimes i privades. A Els dies que vindran, se centra en una parella que espera una criatura per explorar el seu dia a dia, les seves alegries i les seves pors, però també la manera en què aquest esdeveniment afecta la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu. Sense tòpics ni sentimentalismes, la pel·lícula explora aquest període crític, rastreja les il·lusions i desencisos de tota una generació i barreja realitat i ficció, i crea situacions tan versemblants com commovedores. Tot això a partir d’un parell d’intèrprets que s’hi deixen la pell.

La sessió del 4 de maig inclourà la gala d’entrega de premis del D’A 2019
Biznaga d'Or a la millor pel·lícula espanyola i a la millor direcció, Biznaga de Plata a la millor actriu i Premi del jurat jove a Màlaga
Estrena a Catalunya
Amb la presència del director i l'equip

Carlos Marques-Marcet

Carlos Marques-Marcet

(Barcelona, 1983) Va iniciar la seva carrera compaginant la direcció de curts amb la feina de muntador per a pel·lícules com Caracremada (D’A 2011). El 2008 va obtenir una beca per estudiar cinema a la Universitat de Califòrnia. El seu primer llarg, 10.000 KM (2014), va guanyar multitud de premis i -com a la present edició- va clausurar el D’A.

FILMOGRAFIA

Els dies que vindran (2019), Tierra firme (2017), 10.000 Km (2014, D’A 2014), El día que la conocimos (curt, 2012), Mateix lloc, mateixa hora (curt, 2012), I couldn’t Forget Her (curt, 2012), The Yellow Ribbon (curt, 2012), Say goodnight (curt, 2011), 5456 Miles Away (curt, 2010), I’ll Be Alone (curt, 2010)

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.

AMANDA

Mikhaël Hers

Vincent Lacoste ofereix una de les millors interpretacions de la seva carrera amb aquest drama emotiu sobre el dol i la França colpejada per la violència. Absolutament imprescindible.

ASAKO I & II

Ryûsuke Hamaguchi

El guanyador del premi del públic al D’A 2016 va passar per la secció oficial de Canes amb aquesta història d’amor juvenil que es va tornant cada cop més fosca i pertorbadora.