ESCAPADA

ESCAPADA

Three siblings distanced by family problems meet in Spain due to a family inheritance: a house in ruins surrounded by vineyards. Gustave, a trucker on the brink of bankruptcy, Jules, the anarchist militant who lives in a commune, and Lou, the little one, loss between her two brothers and her desire to see the world. Everyone has their own vision of the world and their own projects for this house that will awake family disputes and will sow chaos in their lives.

Estrena a Espanya
Amb la presència de la directora
Opta a: Premi del públic

Sarah Hirtt

Sarah Hirtt

Va estudiar Llengües Romàniques i Literatura a la Universitat Lliure de Brusel·les i es va llicenciar en Direcció a l’Institut Superior de les Arts de Bèlgica. El seu projecte final de carrera, En attendant le dégel, va obtenir el segon premi a la Cinéfondation a Canes 2013. Escapada és el seu primer llarg.

FILMOGRAFIA

Escapada (2018), Javotte (curt, 2015), En attendant le dégel (curt, 2013), Ceux qui nous font tenir debout (curt, 2012)

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.

AMANDA

Mikhaël Hers

Vincent Lacoste ofereix una de les millors interpretacions de la seva carrera amb aquest drama emotiu sobre el dol i la França colpejada per la violència. Absolutament imprescindible.

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.