EVERYONE IN HAWAII HAS A SIXPACK ALREADY

EVERYONE IN HAWAII HAS A SIXPACK ALREADY

El cineasta alemany Marvin Hesse s’endinsa en les sorres negres de la Gomera fascinat pels paisatges insulars i per un grup de joves que gaudeixen del seu últim estiu junts: l’illa els força a separar-se a la recerca d’un futur. Conscients d’aquesta situació, passen els dies entre platges, parcs, festes i excursions. La càmera s’apropa a ells amb una mirada fresca que ens anima a compartir cada instant d’aquest estiu, mentre la sensació d’eternitat del moment en què viuen els personatges contrasta amb la fugacitat de les vacances i la proximitat del final d’aquesta etapa vital. Un grup d’adolescents amb identitats diverses, que coneixem com a col·lectiu alhora que vivim la seva quotidianitat: les hores mortes, els anhels, les preocupacions i les singularitats de cadascú.

* Text elaborat pels Joves Programadors Moving Cinema D’A

Estrena a Catalunya
Amb la presència dels directors

Marvin Hesse

Marvin Hesse

(Alemanya, 1987) Va començar a estudiar cinema a la Universitat de Belles Arts d’Hamburg l’any 2010. Treballa de documentalista, director de fotografia i dissenyador d’il·luminació.

FILMOGRAFIA

Everyone in Hawaii Has A Sixpack Already (2018), Phubbers (curt, 2015), Start at the Beginning (curt, 2008), Your Everyday Life (curt, 2005)