FUNNY COW

FUNNY COW

Adrian Shergold, bregat especialment en la televisió britànica, signa aquesta obra sobre una humorista de la dècada dels setanta que comença a fer-se un nom en el masculinitzat circuit d’stand-up del nord d’Anglaterra, territori dels working class men. El film reflexiona a mode de tragicomèdia sobre els mecanismes de l’humor o el masclisme de l’època. Protagonitzada per Maxine Peake, vista recentment a la sèrie The Bisexual.

Invitacions a partir del 16 d’abril al Movistar Centre (Pça. Catalunya) i les botigues Movistar dels carrers Villarroel 172 i Comte Borrell 59. (Màxim dues invitacions per persona. Obsequi d’una bossa del D’A fins a final d’existències)

Adrian Shergold

Adrian Shergold

Actor i director britànic, Shergold ha alternat la direcció de llargmetratges amb la participació a sèries per a TV.

FILMOGRAFIA

Funny Cow (2018), The Last Hangman (2005)

BÊTES BLONDES

Alexia Walther, Maxime Matray

Un dels títols més sorprenents de l’any, una aventura excèntrica que enriqueix el corrent actual de films queer que qüestiona velles categories i explora nous territoris.

BUTTERFLIES

Tolga Karaçelik

Premi del Jurat a la secció World Cinema del Festival de Sundance. Un drama generacional amb tocs d’humor negre que explora la família en el si de la cultura turca.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.