GANG

GANG

En una nit de festa, uns quants nois i noies volen divertir-se tant sí com no. Un d’ells, que sembla una mica desubicat, es comença a fixar en una noia i tot agafa un to tèrbol i inquietant. Una pel·lícula sobre la manera en què es reprodueixen els comportaments heretats sobre les relacions sexuals i el rol de la dona, però també sobre la fragilitat de la joventut, el seu desemparament i la seva desorientació.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Àlex Sardà

Àlex Sardà

(Barcelona, 1989) Llicenciat en Direcció de Fotografia per l’ESCAC. Col·labora amb les productores Nanouk Films i 15L Films, amb les quals ha realitzat el documental/musical Famèlic Sessions, presentat al D’A 2016, el curtmetratge de ficció Gang i el llargmetratge documental The Settlement, actualment en fase de postproducció. També ha compost la banda sonora d’El camí més llarg per tornar a casa, guanyadora del Gaudí a millor pel·lícula catalana el 2016.

FILMOGRAFIA

Gang (curt, 2020), Famèlic Sessions (migmetratge, 2016, D'A 2016)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.