GOOD TIME

GOOD TIME

Aclamada per la crítica com la millor pel·lícula de Canes, Good Time només hi va ser reconeguda amb el premi a la millor banda sonora, però això no va impedir que es convertís en una pel·lícula de culte instantani. I és que el tercer llargmetratge dels germans Safdie —artífexs de les també excel·lents Heaven Knows What i Go Get Some Rosemary— posa al dia les claus del thriller urbà adrenalític i angoixant, emparentant-los directament amb l’Scorsese de Jo, qué noche en un film tens i filmat amb una precisa urgència. Robert Pattinson, l’actor més carismàtic de la seva generació i també el que està prenent decisions més interessants a nivell actoral, dona un nou gir a la seva carrera amb un paper de seductor enredaire en una carrera sense fons, frenètica i al·lucinada pels carrers de Queens, convertida en un malson urbà. Impecable també el treball de Daniel Lopatin aka Oneohtrix Point Never amb un disseny sonor que afegeix claustrofòbia i foscor a aquesta experiència que per fi es podrà veure en pantalla gran.

Millor banda sonora a Canes

Benny Safdie i Josh Safdie

Benny Safdie i Josh Safdie

Són les noves cares del cinema indie nordamericà. Van néixer a Nova York i van créixer entre Queens i Manhattan. Produeixen i escriuen els seus propis films, que han estat estrenats i aclamats a festivals internacionals com Canes, Venècia, Nova York i Sundance.

FILMOGRAFIA

Good Time (2017), Heaven Knows What (2014), Lenny Cooke (2013), The Black Balloon (curt, 2012), Go Get Some Rosemary (2009), The Adventures of Slaters's Friend (curt, 2005)