GREATA (NÀUSEA)

GREATA (NÀUSEA)

Un grup d’amics ronda per un descampat, miren de divertir-se i parlen sobre els seus problemes amorosos. Però apareix una noia a la qual li ha passat alguna cosa. La porten en cotxe i de sobte… Amb molt pocs mitjans i amb un estil nu i minimalista, aquest curt tracta les contradiccions de tota una generació, entre el compromís i la indiferència. Va participar a l’últim Festival de Sant Sebastià.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Jana Jubert, Gerard Gil

Jana Jubert, Gerard Gil

Jana Jubert (Vilafranca del Penedès, 1998) i Gerard Gil (Barcelona, 1998) són estudiants de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, especialitzats en Direcció. Greata (Nàusea) és el seu primer film, que va formar part de la secció Nest Film Students al Festival de Sant Sebastià.

FILMOGRAFIA

Greata (Nàusea) (curt, 2019)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.