GRÍMSEY

GRÍMSEY

Islàndia és un país que continua generant una gran fascinació cinematogràfica. Els seus paisatges naturals poden ser alhora alliberadors i temibles, tal com mostra aquest drama intimista en què un noi hi farà cap a la recerca del seu exnòvio, del qual no sap absolutament res des que van deixar la relació. Un guia turístic local acompanyarà el protagonista en aquesta travessia gairebé quixotesca que té tant de cerca literal com d’autodescobriment personal, i que arribarà fins a la remota i petita illa que dona títol al film. Richard García i Raúl Portero han filmat una road movie existencial que reflexiona al voltant del jo i les relacions humanes per paisatges gèlids i desconeguts.

* Presentada pels Joves Programadors Moving Cinema D’A

Sessió precedida d’un concert acústic d’Algora, autor de la banda sonora del film.

Estrena a Catalunya
Amb la presència dels directors

Raúl Portero

Raúl Portero

(Barcelona, 1982) Va publicar la seva primera novel·la amb 26 anys. La vida que soñamos (2008) va ser premiada als Premis Terenci Moix . Des de llavors, ha publicat tres novel·les més: La piel gruesa (2009), Reykjavík línea 11 (2012) i La canción pop (2017). Grimsey és el seu primer llargmetratge.

FILMOGRAFIA

Grimsey (2017)

Richard García

Richard García

(França, 1977) Amb el seu curtmetratge Taboulé, finalista als Goya 2012, va ser sel·leccionat al MoMA i al Film Society Lincoln Center NY pel Festival New Directors/New Films.

FILMOGRAFIA

Grimsey (2017), Taboulé (curt, 2011), Ana's Way (curt, 2008)