HAMADA

HAMADA

Els joves saharauis aspiren al mateix que els seus congèneres de la resta del món: viure una vida digna, aconseguir l’amor i el respecte dels altres, poder afrontar un futur sense problemes… En aquesta pel·lícula il·luminadora, Eloy Domínguez Serén s’integra en un campament de refugiats del Sàhara i elabora una crònica política en forma de comèdia juvenil, i viceversa, en un sorprenent exercici d’empatia cinematogràfica. Estructurada en seqüències compactes, però també molt obertes, la pel·lícula compta amb un planter de personatges que, tot i que viuen aïllats del món exterior, saben construir ponts cap a la resta de la humanitat negant-se a aquesta invisibilitat a la qual sembla condemnar-los la seva situació. Domínguez Serén, per la seva banda, els filma amb afecte i complicitat, sense forçar la identificació de l’espectador, en un exercici de posada en escena mil·limètric. Ha passat, entre altres, pel Festival de Gijón i pel Cinéma du Réel.

Sessió Teatre CCCB – Meet the Directors by

Premi a la millor pel·lícula espanyola i millor director de pel·lícula espanyola a Xixón
Estrena a Catalunya
Amb la presència del director
Opta a: Premi del públic Premi Open ECAM Premi Movistar+ D'A

Eloy Domínguez Serén

Eloy Domínguez Serén

(Simes, 1985) El 2012 es va traslladar a Suècia, on va realitzar el seu primer curtmetratge, Pettring. La seva pel·lícula No Cow On The Ice es va estrenar el 2015 a Visions du Réel i va ser premiada a Toulouse, Filmadrid, Play-Doc, L’Alternativa o Márgenes. Hamada es va estrenar mundialment al Festival de Documentals d’Àmsterdam i ha estat premiada a festivals com Xixón, Porto/Post/Doc o Tempo.

FILMOGRAFIA

Hamada (2018), Rust (curt, 2015), Yellow Brick Road (curt, 2015), No Cow On The Ice (2015), Jet Lag (curt, 2014), No Novo Céio (curt 2014), Pettring (curt, 2012)

<3

María Antón Cabot

Premi a la millor pel·lícula de la secció Revoluciones Permanentes del Festival de Sevilla, una pel·lícula sobre l'amor i el sexe adolescents en aquests temps incerts.

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.

LA BELLE PERSONNE

Christophe Honoré

Adaptació sui generis del clàssic de Madame de Lafayette, traslladat a un dels districtes més chic de París i protagonitzat per una icònica Léa Seydoux.