HAPPY HOUR

HAPPY HOUR

La decisió de Jun de divorciar-se del seu marit provoca un petit cataclisme dins de la seva colla  d’amigues inseparables. Sakurako és l’exemplar però avorrida mestressa de casa, Akari és una infermera amb caràcter sense parella oficial i Fumi, com el seu company, treballa en el món de l’art i la cultura. Al llarg de més de cinc hores —que flueixen vívides i àgils com una bona sèrie de televisió dramàtica— Hamaguchi ens apropa als motius de cadascuna d’elles per pensar si, com Jun, també s’han de replantejar la seva vida estable. El director va treballar a través de tallers d’improvisació amb les quatre actrius no professionals, que ofereixen un dels millors retrats introspectius que hem vist mai al cinema d’un grup de dones en la trentena. Estrena a Catalunya

Ryûsuke Hamaguchi

Ryûsuke Hamaguchi

(Japó, 1978) Va cursar el Màster en Cinema a la Universitat de Tòquio. El seu primer llarg Passion (2008) es va estrenar al Festival de Sant Sebastià i el 2016 va ser el flamant guanyador del Premi del Públic al D’A amb Happy Hour.

FILMOGRAFIA

Asako I & II (2018), Happy Hour (2015, D’A 2016), Touching the Skin of Eeriness (2013), Intimacies (2012), The Sound of Waves (2012), The Depths (2010), Passion (2008), Solaris (2007)