HAPPY NEW YEAR, COLIN BURSTEAD

HAPPY NEW YEAR, COLIN BURSTEAD

Després d’un thriller tan virtuós i referencial com Free Fire (D’A 2016), Ben Wheatley retorna als seus orígens amb aquesta tragicomèdia negra protagonitzada per un home que veu com perilla la seva posició com a líder d’una família nombrosa amb la reaparició sorpresa del seu germà. Un film subversiu amb què l’autor de Turistas (2012) o High-Rise (2015) destaca una altra vegada com un dels cineastes més imprevisibles del moment.

Opta a: Premi del públic

Ben Wheatley

Ben Wheatley

(Regne Unit, 1972) Juntament amb David MacKenzie i Peter Strickland, Wheatley forma part del relleu generacional del darrer cinema que ens arriba del Regne Unit.

FILMOGRAFIA

Free Fire (2016), High-Rise (2015), A Field in England (2013), Turistas (2012), Kill List (2011), Down Terrace (2009)

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Ambientada a la Costa Blava francesa, un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.

UN HOMBRE FIEL

Louis Garrel

Actor clau del darrer cinema francès, segon film com a director de Louis Garrel, que protatonitza una comèdia romàntica i lluminosa que va guanyar el premi al millor guió a Sant Sebastià.

HOTEL BY THE RIVER

Hong Sang-soo

Millor actor a Locarno, i millor pel·lícula, guió i actor a Gijón, una de les millors pel·lícules de Hong Sang-soo, una mena de conte moral sobre la vida i la mort, a través de dues històries convergents.