HIGH-RISE

HIGH-RISE

Ben Wheatley, un dels noms més destacats del nou cinema anglès, s’enfronta a una tasca titànica: adaptar la novel·la de culte Rascacielos, publicada per J.G. Ballard el 1975, una exploració d’una moderna societat distòpica a través dels residents d’un edifici, un microcosmos profundament tecnificat destinat a les elits i que ràpidament degenera en un caos violent i profundament pertorbador. Una metàfora de les divisions polítiques i les revoltes socials de mitjans dels setanta protagonitzada per un carismàtic repartiment, on destaquen Tom Hiddleston i, sobretot, Luke Evans i Elisabeth Moss —la celebrada Peggy Olson de Mad Men—, que s’enfronta a aquest projecte sense xarxa de seguretat i que abraça tot el sarcasme i la mala llet que hi imprimeix el seu director. Una combinació entre l’humor i l’horror sobre les revolucions impossibles i la impossible reconstrucció un cop ja has dinamitat tots els fonaments.

 

Ben Wheatley

Ben Wheatley

(Regne Unit, 1972) Director de cinema, televisió i publicitat, Wheatley juntament amb David MacKenzie i Peter Strickland forma part del relleu generacional del darrer cinema que ens arriba del Regne Unit. El 2012 va participar a la Quinzena de Realitzadors de Canes amb Turistas.

FILMOGRAFIA

Happy New Year, Colin Burstead (2018), Free Fire (2016, D’A 2017), High-Rise (2015, D’A 2017), A Field in England (2013), Turistas (2012), Kill List (2011), Down Terrace (2009)