HIS MASTER’S VOICE

HIS MASTER’S VOICE

Basada en la novel·la del visionari escriptor polonès Stanislav Lem, His Master’s Voice ens explica l’aventura del Peter, que emprèn la recerca del seu pare, desaparegut en estranyes circumstàncies mentre treballava en un projecte d’alt secret relacionat amb extraterrestres per al govern dels EUA. Rodada en múltiples formats —hi ha vídeos de YouTube, imatges d’arxiu, reportatges televisius…— i acompanyada d’una música desenfrenada d’aires industrials, la pel·lícula no oblida el factor humà sempre tan present en els textos de Lem, i ens endinsa en els canvis emocionals que pateixen pare i fill quan es retroben, mentre el món s’enfronta a un moment que canviarà el seu destí. És la dosi de ciència-ficció que mai falta al festival.

Estrena a Espanya
Opta a: Premi del públic

György Pálfi

György Pálfi

(Budapest, 1974) Va estudiar a la Universitat de Teatre i Cinema de Budapest. Amb el seu debut Hukkle va assistir a més de cent festivals i va guanyar multitud de premis, entre ells el Premi Fassbinder de l’Acadèmia Europea del Cinema. Amb Free Fall va guanyar el premi al millor director i el Premi Especial del Jurat a Karlovy Vary 2014.

FILMOGRAFIA

His Master Voice (2018), Free Fall (2014), Final Cut - Ladies & Gentlemen (2012), I am Not Your Friend (2009), Taxidermia (2006), Hukkle (2012)

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.

AMANDA

Mikhaël Hers

Vincent Lacoste ofereix una de les millors interpretacions de la seva carrera amb aquest drama emotiu sobre el dol i la França colpejada per la violència. Absolutament imprescindible.

BELMONTE

Federico Veiroj

Una pel·lícula sobre masculinitats en crisi amb un gran duo autoral, dotada amb un humor estranyíssim i al·lucinat, capaç de ser misantrop i alhora humanista.