HIS MASTER’S VOICE

HIS MASTER’S VOICE

Basada en la novel·la del visionari escriptor polonès Stanislav Lem, His Master’s Voice ens explica l’aventura del Peter, que emprèn la recerca del seu pare, desaparegut en estranyes circumstàncies mentre treballava en un projecte d’alt secret relacionat amb extraterrestres per al govern dels EUA. Rodada en múltiples formats —hi ha vídeos de YouTube, imatges d’arxiu, reportatges televisius…— i acompanyada d’una música desenfrenada d’aires industrials, la pel·lícula no oblida el factor humà sempre tan present en els textos de Lem, i ens endinsa en els canvis emocionals que pateixen pare i fill quan es retroben, mentre el món s’enfronta a un moment que canviarà el seu destí. És la dosi de ciència-ficció que mai falta al festival.

Estrena a Espanya

György Pálfi

György Pálfi

(Budapest, 1974) Va estudiar a la Universitat de Teatre i Cinema de Budapest. Amb el seu debut Hukkle va assistir a més de cent festivals i va guanyar multitud de premis, entre ells el Premi Fassbinder de l’Acadèmia Europea del Cinema. Amb Free Fall va guanyar el premi al millor director i el Premi Especial del Jurat a Karlovy Vary 2014.

FILMOGRAFIA

His Master Voice (2018), Free Fall (2014), Final Cut - Ladies & Gentlemen (2012), I am Not Your Friend (2009), Taxidermia (2006), Hukkle (2012)