HOMEWARD

HOMEWARD

La guerra entre Rússia i Ucraïna és el context d’aquesta potent road movie en què un pare i el seu fill petit transporten el cadàver del fill gran, mort durant el conflicte, per enterrar-lo a la seva regió natal, Crimea. Un viatge que canviarà completament la seva relació, i que en part recorda El regreso, d’Andrei Zvyagintsev. Una òpera prima que va passar per la secció Un Certain Regard de Canes.

Estrena a Espanya
Opta a: Premi a la crítica Premi del públic Premi talents

Nariman Aliev

Nariman Aliev

(Crimea, 1992) Graduat i màster en Direcció de Cinema i Televisió, entre 2013 i 2016 va dirigir una trilogia de curtmetratges sobre el principal leitmotiv de la seva breu però reconeguda filmografia: la seva terra d’origen, Crimea. Els seus curts s’han vist a festivals com Berlín o Palm Springs, i Homeward va formar part de la secció Un Certain Regard de Canes.

FILMOGRAFIA

Homeward (2019), Without You (curt, 2016), Love You (curt, 2014), Return with Sunrise (curt, 2013)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.

ABOU LEILA

Amin Sidi-Boumédine

Un drama psicològic sobre el pes de la violència que va ser una de les sensacions de la Setmana de la Crítica de Canes. Una de les pel·lícules més contundents i hipnòtiques de la temporada.