IT IS ALL RIGHT HERE

IT IS ALL RIGHT HERE

Entre el cinema i el videoart, Teresa Sendagorta juga amb les repeticions, les veus descontextualitzades i altres estratègies per deixar entreveure una sèrie d’imatges que es reprodueixen constantment a si mateixes, però que cada cop que ho fan poden significar una cosa diferent. Hi ha moltes històries possibles a It Is All Right Here, i l’espectador ha d’actuar com una mena de detectiu que segueixi totes les pistes per poder-ne descobrir el secret.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 2

 

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Teresa Sendagorta

Teresa Sendagorta

(Bilbao, 1967) Explora els límits i potencialitats del llenguatge i la narrativitat en peces audiovisuals tant de de ficció com de no ficció, i està interessada en les relacions entre imatge, paraula, presència, temps, memòria, control i identitat. El 2009 va crear la productora Chisgarabís Kino.

FILMOGRAFIA

It Is All Right Here (curt, 2018) Mothertongue (2016), La letra es tuya (curt, 2010), Ojalá (curt, 2004)

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.

COLD LANDS

Iratxe Fresneda

Un viaje melancólico, en un ensayo fílmico que atraviesa fotogramas y paisajes con la intención de que la mirada no se pierda en el olvido.