JEAN-FRANÇOIS I EL SENTIT DE LA VIDA

JEAN-FRANÇOIS I EL SENTIT DE LA VIDA

El Francesc té tretze anys i problemes a l’escola, com tants altres nens. Però ell és diferent, perquè el que vol és dir-se Jean-François i ser francès. Per això, què millor que anar a veure Albert Camus? I per què no fer-ho amb la Lluna, l’adolescent que coneix per casualitat i que vol recuperar al seu nòvio, perdut en algun lloc de França? Aquesta road movie, protagonitzada per dos nanos que no troben gaire sentit a la vida, és en el fons una comèdia malenconiosa, una crònica emotiva sobre un parell d’éssers que no acaben de trobar el seu lloc al món. I així, entre un sentit de l’absurd personalíssim i una capacitat narrativa fora del comú, el debutant Sergi Portabella ens regala una de les pel·lícules més originals del cinema català recent. Cal fer molta atenció a la parella protagonista, Max Megías i Claudia Vega, a qui ja vam veure a Barcelona, nit d’estiu.

Estrena espanyola
Amb la presència del director

Sergi Portabella

Sergi Portabella

(Barcelona, 1980) Els seus curtmetratges Te quiero, The Astronaut on the Roof (2010) i El fin del mundo será en Brasil (2013) han estat seleccionats a més de 250 festivals incloent la Berlinale, Festival du Film Court de Brest, Festival of Nations, Festival de Cine de Gijón i han rebut més de 70 premis. Jean-François, el sentit de la vida és el seu primer llargmetratge, sel·leccionat i desenvolupat a l’Script Station del Berlinale Talents.

FILMOGRAFIA

Jean-François i el sentit de la vida (2017),  El fin del mundo será en Brasil (2013, curt), The Astronaut on the Roof (2009, curt)