JESUS SHOWS YOU THE WAY TO THE HIGHWAY

JESUS SHOWS YOU THE WAY TO THE HIGHWAY

Després d’una obra tan indescriptible com Crumbs, vista al D’A 2015, Miguel Llansó torna al festival amb aquesta pel·lícula que va passar per Sitges i que juga amb diferents narratives, estètiques i gèneres al voltant d’una mena de ciència-ficció afrofuturista que, quan cal, sap no prendre’s seriosament a si mateixa. Descrita com un Matrix en àcid, el film segueix dos agents de la CIA que han de destruir un perillós virus informàtic anomenat Unió Soviètica.

Menció Especial de la secció Noves Visions a Sitges
Opta a: Premi del públic

Miguel Llansó

Miguel Llansó

(Madrid, 1979) Director, guionista i productor que ha viscut llargues temporades a Etiòpia. Només ha necessitat dos llargmetratges per erigir-se com un dels cineastes més heterodoxos del país. Els seus films creuen paisatges, cultures i referències amb resultats tant extravagants com estimulants. Va debutar en el llargmetratge amb Crumbs després d’haver dirigit nombrosos curtmetratges.

FILMOGRAFIA

Jesus Shows You the Way to the Highway (2019), Night in the Wild Garden (curt, 2015), Crumbs (2015, D’A 2015), The Second Best (curt, 2013), Chigger Ale (curt, codirector, 2013, D’A 2015), First Peasant on Mars (curt, 2012), Perro Líquen (curt, 2012), Where Is My Dog? (curt, codirector, 2010)

LA REINA DE LOS LAGARTOS

Burnin' Percebes

La història d'amor més trencadora del cinema espanyol recent la protagonitzen una mare soltera i un extraterrestre interpretats per Bruna Cusí i Javier Botet i dirigida pels Burnin’ Percebes.

ATLANTIS

Valentyn Vasyanovych

Distopia sobre un exsoldat amb estrès post-traumàtic que s’unirà a una missió per exhumar les víctimes d’una guerra amb Rússia que ha destruït Ucraïna.

LITTLE JOE

Jessica Hausner

Una científica conrea una planta que genera un estrany benestar... Però això és a causa de la ciència o d'una progressiva deshumanització? Una paràbola social terrorífica i sorprenent.