LA ALEGRÍA DE VIVIR

LA ALEGRÍA DE VIVIR

Malgrat la seva aparença, La alegría de vivir és una ficció desbocada, exuberant, que barreja les experiències del director amb referències a unes quantes obres literàries per estructurar una història de múltiples reverberacions. D’on procedeix aquella veu que ens parla? Què vol de nosaltres? Miguel Rojas es fa aquestes preguntes, i moltes més, en captivadores imatges en súper-8 dotades d’una misteriosa bellesa.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 2

 

Estrena mundial
Opta a: Premi del públic curt UIC

Miguel Rojas

Miguel Rojas

(Toledo, 1992) Realitzador de diverses peces audiovisuals, entre elles videoclips i curtmetratges com Las inquietudes de Blanca María (2013) o Corte Moderno (2013). En col·laboració amb l’editorial Terranova ha realitzat les peces 609 (2018), La alegría de vivir (2018) i La travesía (2019).

FILMOGRAFIA

La travesía (curt, 2019), La alegría de vivir (curt, 2018), Corte Moderno (curt, 2013), Las inquietudes de Blanca María (curt, 2013)

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

ADALAMADRINA

Carlota Oms

El primer curtmetratge de Carlota Oms ha aconseguit convertir-se, en molt poc temps, en un clàssic instantani. Va participar al Festival de Sundance.

AFTER-WORK

Manuel Palma

El que comença com un curtmetratge conceptual acaba com una metàfora del nostre temps. I un treball sonor brillant acaba de donar forma a aquesta poderosa al·lucinació cinematogràfica.