LA CASA DE JULIO IGLESIAS

LA CASA DE JULIO IGLESIAS

El nou curt de Natalia Marín parteix de l’arquitectura per fer visibles alguns dels trets del gran simulacre contemporani. De la peculiar idiosincràsia hispana a la qüestió de l’habitatge, de l’abstracció a la concreció, La casa de Julio Iglesias es mostra apassionant, utilitzant només una veu narrativa i unes quantes formes geomètriques. O potser no es tracta només d’això?

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 4

 

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Natalia Marín

Natalia Marín

(Saragossa, 1982) És cineasta, docent i part del col·lectiu de cine experimental Los hijos, juntament amb Javier Fernández Vázquez i Luis López Carrasco, que ha gaudit d’un ampli recorregut per festivals i centres d’art. La casa de Julio Iglesias es va estrenar a Locarno.

FILMOGRAFIA

La casa de Julio Iglesias (curt, 2018), New Madrid (curt, 2016, D’A 2018), Árboles (amb Los Hijos, 2013, D’A 2014), Circo (Amb Los Hijos, 2010), Los materiales (Amb Los Hijos, 2010)

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.

COLD LANDS

Iratxe Fresneda

Un viaje melancólico, en un ensayo fílmico que atraviesa fotogramas y paisajes con la intención de que la mirada no se pierda en el olvido.