LA CASA DE VERANO

LA CASA DE VERANO

En les seves últimes pel·lícules com a directora, Valeria Bruni Tedeschi s’ha entestat a practicar una mena d’autoficció que parli de si mateixa i de les persones que l’envolten, de la seva intimitat i de la seva obra. Després d’Un castell a Itàlia (D’A 2014), en la qual posava en solfa tant la seva vida amorosa com les seves relacions de parella, arriba ara La casa de verano per ampliar aquest radi d’acció. Som en una gran mansió campestre, habitada durant les vacances per una fauna variada que inclou parents i amics, artistes i vividors. I els embolics se succeeixen, de vegades en forma de comèdia, de vegades de manera menys humorística. Bruni Tedeschi parteix de la seva pròpia experiència, filma en els llocs que coneix i s’obre en canal per a l’espectador. Però també recorre a una narrativa lliure i sense prejudicis, que barreja gèneres abruptament i canvia de to a partir d’una posada en escena elàstica i flexible. Una mena de Txékhov passat per Fellini.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Valeria Bruni Tedeschi

Valeria Bruni Tedeschi

(Torí, 1964) Va estudiar interpretació amb Patrice Chéreau, amb qui va debutar com a actriu a Hotel de France. Posteriorment ha treballat amb Marco Bellocchio, Claire Denis o Claude Chabrol, entre d’altres. El 2003 es va passar a l’altra banda de la càmera i des de llavors compagina la interpretació amb la direcció.

FILMOGRAFIA

La casa de verano (2018), Une jeune fille de 90 ans (2016), Un Castell a Itàlia (2013, D’A 2014), Actrices (2007), Es más fácil para un camello (2003)

17 FOIS CÉCILE CASSARD

Christophe Honoré

Primera pel·lícula de Christophe Honoré, en la qual incorpora tots els seus fetitxes cinèfils, llargament somiats.

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.

AMANDA

Mikhaël Hers

Vincent Lacoste ofereix una de les millors interpretacions de la seva carrera amb aquest drama emotiu sobre el dol i la França colpejada per la violència. Absolutament imprescindible.