LA CASA DE VERANO

LA CASA DE VERANO

Després d’inaugurar el D’A 2014 amb Un castell a Itàlia, Valeria Bruni Tedeschi torna a tenir presència al festival amb La casa de verano, un film deutor d’aquell, ja que s’inspira en el període en què la cineasta n’ultimava el guió. La pel·lícula s’ubica a la Costa Blava francesa i ofereix un exercici d’autoficció marca de la casa, amb aquella mirada sardònica a la burgesia a la qual pertany.

Opta a: Premi del públic

Valeria Bruni Tedeschi

Valeria Bruni Tedeschi

Nascuda a Torí però educada a França, Valeria Bruni Tedeschi va estudiar interpretació amb Patrice Chéreau, amb qui també ha treballat juntament amb Marco Bellochio, Claire Denis o Claude Chabrol, entre d’altres.

FILMOGRAFIA

Un château in Italie (2013), Actrices (2007), Es más fácil para un camello… (2003)

HAPPY NEW YEAR, COLIN BURSTEAD

Ben Wheatley

Cineasta virtuós i referencial, Ben Wheatley retorna als seus orígens amb aquesta tragicomèdia negra protagonitzada per un home que veu com perilla la seva posició com a líder d’una família.

UN HOMBRE FIEL

Louis Garrel

Actor clau del darrer cinema francès, segon film com a director de Louis Garrel, que protatonitza una comèdia romàntica i lluminosa que va guanyar el premi al millor guió a Sant Sebastià.

HOTEL BY THE RIVER

Hong Sang-soo

Millor actor a Locarno, i millor pel·lícula, guió i actor a Gijón, una de les millors pel·lícules de Hong Sang-soo, una mena de conte moral sobre la vida i la mort, a través de dues històries convergents.