LA EDUCACIÓN SENTIMENTAL

LA EDUCACIÓN SENTIMENTAL

Una crònica íntima dels pitjors anys de la crisi econòmica i de com va afectar tota una generació, des de les relacions de parella fins a l’àmbit laboral, explicada des d’una commovedora veu narrativa. El resultat és una autoficció sincera i descarnada, però també dotada d’un poderós alè poètic. La infància, el primer amor, el compromís sentimental, la feina: tot es desplega amb generositat en un dels grans debuts del cinema espanyol d’enguany.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Jorge Juárez

Jorge Juárez

(Madrid, 1986) És llicenciat i doctorand en Comunicació Audiovisual per la Universidad Complutense de Madrid i diplomat en Direcció de Cinema a l’ECAM. Ha sigut ajudant de direcció en pel·lícules de directors com Javier Rebollo, Álvaro Fernández i Federico Veiroj, i imparteix classes de Cinema a la universitat. Ha dirigit diversos curtmetratges i videoclips. La educación sentimental és el seu primer llarg.

FILMOGRAFIA

La educación sentimental (2019), Cines Luna (curt, 2017), Ártico extremo (curt, 2015), Los Intrusos (curt, 2013)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.