LA MALA FE

LA MALA FE

L’estiueig d’una família en una casa de la costa; les complicitats i rivalitats entre germans, i els esdeveniments que se’n poden derivar; la mirada confosa de la mare… A partir d’aquests elements, d’una senzillesa extrema, La mala fe articula un conte moral ambigu, una història d’aprenentatge i iniciació que mai oblida les zones més fosques de la infantesa, aquelles que ens poden marcar per sempre.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 1

 

Estrena a Catalunya
Amb la presència de les directores
Opta a: Premi del públic curt UIC

Elena Pauné, Eva Pauné, Marina Pauné

Elena Pauné, Eva Pauné, Marina Pauné

Són germanes i autores de La mala fe, el seu primer curtmetratge com a directores. La Marina va estudiar Belles Arts, i l’Elena i l’Eva van estudiar Comunicació Audiovisual. Han creat així un equip interdisciplinari amb el qual han desenvolupat un univers comú tant estètic com narratiu.

FILMOGRAFIA

La mala fe (curt, 2018)

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.