LA MAMI

LA MAMI

Després d’haver treballat durant més de quaranta anys en el món de l’oci nocturn, una dona a qui anomenen La Mami es dedica ara a gestionar el backstage d’un dels cabarets més mítics de Ciutat de Mèxic. Un microcosmos on, nit rere nit, té cura de les seves ballarines. Un dia, una noia arriba al local amb el seu fill malalt buscant urgentment una feina. Un retrat femení únic que es va veure al prestigiós Festival Internacional de Documentals d’Amsterdam (IDFA).

Menció

Millor documental internacional al Tempo Documentary Film
Estrena a Catalunya
Opta a: Premi a la crítica Premi del públic Premi talents

Laura Herrero Garvin

Laura Herrero Garvin

(Toledo, 1985) Màster en Documental Creatiu a la Universitat Pompeu Fabra. És cofundadora de Sandía Digital, a través de la qual ha realitzat una vintena de curts documentals. La seva òpera prima, El remolino, va ser estrenada internacionalment a Locarno i va guanyar DocumentaMadrid. El seu últim curt va ser seleccionat a Clermont-Ferrand i Palm Springs, entre d’altres festivals.

FILMOGRAFIA

La Mami (2019), ¿Me vas a gritar? (curt, 2018), Borrando la frontera (curt, 2018), El remolino (2016), Instant précis (curt, 2013), Acuario (curt, 2013), Mouvement (curt, 2011), Nora el sabor de su boca (curt, 2012), Mirando al cielo (curt, 2011)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.