LA MUGRE

LA MUGRE

Un sol pla-seqüència de vint minuts ens porta de la bullícia a la inquietud, d’una escena de sexe en grup a un incident que acaba explicant una història d’indiferència i incomunicació oculta rere l’aparent alegria d’una festa juvenil. El debutant Pau Bösch i el seu equip observen tota una generació −la seva– amb mirada implacable no exempta d’una lucidesa commovedora.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 1

 

Amb la presència de la directora
Opta a: Premi del públic curt UIC

Pau Bösch

Pau Bösch

(Manresa, 1996) S’ha interessat des de sempre per les arts visuals i plàstiques, un àmbit que ha pogut exprimir ocupant-se de la part visual de la direcció, així com també de la direcció d’art de La mugre, el seu primer curtmetratge. Actualment està finalitzant els seus estudis a Nova York, al Queens College.

FILMOGRAFIA

La mugre (curt, 2019)

Berta Galvany

Berta Galvany

(Barcelona, 1996) Ha estat sempre vinculada al món del teatre i ha actuat en diferents companyies juvenils. D’aquí neix el seu interès per la direcció d’actors. Actualment està finalitzant els seus estudis a París, a la Université Sorbonne Nouvelle III.

FILMOGRAFIA

La mugre (curt, 2019)

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.