LA NOCHE NOS LLEVA

LA NOCHE NOS LLEVA

El Jorge és un jugador de bàsquet que sembla que ha abandonat la seva carrera per lliurar-se a una vida buida i sense objectius. Però no per això deixa de caminar per la ciutat, de visitar la seva mare, de seguir una rutina potser absurda i incomprensible, potser dirigida cap a una meta que només ell coneix. S’està negant a si mateix que la seva existència es precipita cap a un forat negre insondable? Ha arribat a la conclusió que aquesta és l’única forma possible de vida per a algú com ell? La càmera de David González Rudiez –que ja ens va sorprendre el 2017 amb les poderoses Common Grave i Arder– segueix aquest personatge misteriós i deixa constància del seu tedi, de la seva desgana, però també d’alguna cosa que oculta i pot esclatar en qualsevol moment, alguna cosa que podria identificar-se amb la ràbia latent de tota una generació. Una ficció seca i rotunda, inquietant i torbadora, una de les grans sorpreses del cinema espanyol recent.

Estrena a Catalunya
Amb la presència del director, la productora i els actors
Opta a: Premi del públic Premi Open ECAM Premi Movistar+ D'A

David González

David González

(Bilbao, 1980) Ha treballat com a realitzador, guionista i muntador. Amb els seus curtmetratges ha guanyat més de 60 guardons nacionals i internacionals. Els seus tres primers llargmetratges, autoproduïts i independents, han participat a festivals com Sant Sebastià, Sitges i la Setmana de Cinema Basc de Vitòria.

FILMOGRAFIA

La noche nos lleva (2018), Arder (2017), La fosa (2016), No se oirán mis pasos (curt, 2019), 5 segundos (curt, 2015), La calma (curt, 2011), Los que lloran solos (curt, 2009), El tiempo prestado (curt, 2008), El relevo (curt, 2006)

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.

AMANDA

Mikhaël Hers

Vincent Lacoste ofereix una de les millors interpretacions de la seva carrera amb aquest drama emotiu sobre el dol i la França colpejada per la violència. Absolutament imprescindible.

BELMONTE

Federico Veiroj

Una pel·lícula sobre masculinitats en crisi amb un gran duo autoral, dotada amb un humor estranyíssim i al·lucinat, capaç de ser misantrop i alhora humanista.