LA NOCHE NOS LLEVA

LA NOCHE NOS LLEVA

El Jorge és un jugador de bàsquet que sembla que ha abandonat la seva carrera per lliurar-se a una vida buida i sense objectius. Però no per això deixa de caminar per la ciutat, de visitar la seva mare, de seguir una rutina potser absurda i incomprensible, potser dirigida cap a una meta que només ell coneix. S’està negant a si mateix que la seva existència es precipita cap a un forat negre insondable? Ha arribat a la conclusió que aquesta és l’única forma possible de vida per a algú com ell? La càmera de David González Rudiez –que ja ens va sorprendre el 2017 amb les poderoses Common Grave i Arder– segueix aquest personatge misteriós i deixa constància del seu tedi, de la seva desgana, però també d’alguna cosa que oculta i pot esclatar en qualsevol moment, alguna cosa que podria identificar-se amb la ràbia latent de tota una generació. Una ficció seca i rotunda, inquietant i torbadora, una de les grans sorpreses del cinema espanyol recent.

Estrena a Catalunya
Amb la presència del director, la productora i els actors

David González

David González

(Bilbao, 1980) Ha treballat com a realitzador, guionista i muntador. Amb els seus curtmetratges ha guanyat més de 60 guardons nacionals i internacionals. Els seus tres primers llargmetratges, autoproduïts i independents, han participat a festivals com Sant Sebastià, Sitges i la Setmana de Cinema Basc de Vitòria.

FILMOGRAFIA

La noche nos lleva (2018), Arder (2017), La fosa (2016), No se oirán mis pasos (curt, 2019), 5 segundos (curt, 2015), La calma (curt, 2011), Los que lloran solos (curt, 2009), El tiempo prestado (curt, 2008), El relevo (curt, 2006)