LA TRAVESÍA

LA TRAVESÍA

Seguint la línia de La alegría de vivir —un dels curts més destacats i reeixits del D’A 2019— Miguel Rojas Palencia continua filmant, en precioses imatges de súper-8, el que sembla un diari i en el fons és una exploració del món, exterior i interior. I també una travessia, és clar, per paisatges reals i mentals que de mica en mica es converteixen en un mapa de la vida tal com la veiem a través del cinema.

Estrena mundial
Opta a: Premi del públic curt UIC

Miguel Rojas

Miguel Rojas

(Toledo, 1992) Realitzador de diverses peces audiovisuals, entre elles videoclips i curtmetratges com Las inquietudes de Blanca María (2013) o Corte moderno (2013). L’any 2017 va crear el seu propi segell, Limón Exprés, amb el qual produeix podcasts musicals, fanzins i projectes audiovisuals.

FILMOGRAFIA

El arte de danzar sobre el abismo (curt, 2020), La travesía (curt, 2019), La alegría de vivir (curt, 2018, D'A 2019) Corte moderno (curt, 2013) Las inquietudes de Blanca María (curt, 2013)

UNA VEZ MÁS

Guillermo Rojas

Un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys que remet a la trilogia Antes de... de Linklater.

ACTOS DE PRIMAVERA

Adrián García Prado

Diari en primera persona sobre la identitat en aquests temps precaris i sobre la possibilitat de sobreviure gràcies al cinema, amb reminiscències de l'Arrebato d'Iván Zulueta.

EL CORAZÓN ROJO

Marc Ferrer

El director fetitxe del D'A torna al festival amb la seva darrera pel·lícula, El corazón rojo, amb Louis Garrel com a McGuffin de luxe i l’aparició especial dels Hidrogenesse i Masoniería.