LA VEDA

LA VEDA

Les imatges d’un vídeo domèstic filmades en un creuer es converteixen, gràcies a la seva manipulació i a l’afegit d’una veu narrativa, en una cosa semblant a una pel·lícula de ciència-ficció. I també en la seva versió sinistra: el cinema familiar i la memòria dels éssers estimats esdevé una venjança contra l’educació rebuda, una crítica despietada dels seus valors i les seves creences. Una peça enlluernadora entre el posthumor i el videoart.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 3

 

Estrena a Espanya
Amb la presència del director
Opta a: Premi del públic curt UIC

Paco Chanivet

Paco Chanivet

(Sevilla, 1984) Es va llicenciar en Belles Arts i té estudis en Antropologia Social i Cultural. Viu i treballa a Barcelona. Ha exposat a espais com La Virreina, Arts Santa Mònica, Matadero Madrid, La Capella i Espai 13 de la Fundació Miró.

FILMOGRAFIA

La Veda (curt, 2018), Jornada de 8 actos (curt, 2015)

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

ADALAMADRINA

Carlota Oms

El primer curtmetratge de Carlota Oms ha aconseguit convertir-se, en molt poc temps, en un clàssic instantani. Va participar al Festival de Sundance.

AFTER-WORK

Manuel Palma

El que comença com un curtmetratge conceptual acaba com una metàfora del nostre temps. I un treball sonor brillant acaba de donar forma a aquesta poderosa al·lucinació cinematogràfica.