LAS BUENAS INTENCIONES

LAS BUENAS INTENCIONES

Buenos Aires, principis dels noranta. Una nena de deu anys viu alternadament amb els seus pares divorciats. Quan la mare li proposa marxar del país juntament amb els seus germans a la recerca d’una vida millor, lluny de la crisi econòmica i del seu pare despreocupat, ella s’hi nega i engega un pla per quedar-se a Argentina. Ana García Blaya signa aquesta òpera prima que va aconseguir el Premi de la Joventut al Festival de Sant Sebastià.

Premi de la Joventut a Sant Sebastià i Coral Especial del Jurat a L'Havana
Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Ana García Blaya

Ana García Blaya

(Buenos Aires, 1979) Va estudiar Ciències de la Comunicació a la Universitat de Buenos Aires. Mentre treballava en el món de la publicitat va escriure el guió del seu primer llarg, Las buenas intenciones, el rodatge del qual va començar després de guanyar el concurs de l’Instituto Nacional de Cine i Artes Audiovisuales.

FILMOGRAFIA

Las buenas intenciones (2019)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

ABOU LEILA

Amin Sidi-Boumédine

Un drama psicològic sobre el pes de la violència que va ser una de les sensacions de la Setmana de la Crítica de Canes. Una de les pel·lícules més contundents i hipnòtiques de la temporada.

UNA VEZ MÁS

Guillermo Rojas

Un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys que remet a la trilogia Antes de... de Linklater.