LAS HIJAS DEL FUEGO

LAS HIJAS DEL FUEGO

La directora i guionista de Buenos Aires Albertina Carri ja fa temps que destaca entre la nova onada de cinema argentí per les seves propostes agosarades i versàtils en les quals reflexiona sobre els gèneres cinematogràfics, des del melodrama porno al noir, i la transgressió de les identitats. En el seu sisè llargmetratge, -protagonitzat exclusivament per dones- Carri no decep i signa una de les propostes més provocadores i radicals del festival. En una furgoneta retro, enlluernant els paisatges argentins, un grup de dones emprèn un viatge transformador i suggeridor a la descoberta poliamorosa de la seva sexualitat. Cada aturada en el camí és l’excusa perfecta per delectar-se amb una nova companya de ruta, en un laberint de cossos sense tabús ni codis que s’entreguen als plaers líquids i sensuals de l’anatomia femenina. El cos com a territori a resseguir, polític i poètic, i font d’erotisme on totes les llibertats són possibles.

Millor pel·lícula argentina a BAFICI | Premi del Jurat a la millor direcció a LesGaiCineMad
Estrena a Catalunya

Albertina Carri

Albertina Carri

(Buenos Aires, 1973) És una de les directores que va ajudar a consolidar el nou concepte de cinema argentí. Destaca per la seva versatilitat i constant investigació que abraça diversos gèneres. Directora, productora i guionista, Carri ha rebut premis als festivals LesGaiCineMad, Havana i BAFICI.

FILMOGRAFIA

Las hijas del fuego (2018), Cuatreros (2016), Pets (curt, 2012), Los rubios (2003), Barbie también puede estar triste (curt, 2002), Aurora (2001), Historias de Argentina en vivo (2001), No quiero volver a casa (2000).