AZNAVOUR BY CHARLES (LE REGARD DE CHARLES)

AZNAVOUR BY CHARLES (LE REGARD DE CHARLES)

Charles Aznavour va morir el 2018 amb 94 anys. Darrere seu, però, no només ens va deixar cançons i interpretacions memorables, sinó també un gran arxiu d’imatges enregistrades per ell mateix amb la seva càmera. Una mena de vídeo-diari personal que el cineasta Marc di Domenico ha transformat en un film introspectiu i avantguardista. Un document únic sobre la visió que el cantant tenia de la seva pròpia existència. Amb la narració de Romain Duris.

Estrena a Espanya
Opta a: Premi del públic

Marc Di Domenico

Marc Di Domenico

(Toulouse, 1963) La seva trajectòria professional està molt vinculada a la música. Va fundar el segell Palass, amb el qual va produir àlbums d’artistes com Emir Kusturica o Micky Green. El 2013 va debutar com a director amb dos films: C’est le printemps i Young Couples, que seguia les passes de dues joves parelles. Le regard de Charles és el seu tercer llargmetratge.

FILMOGRAFIA

Le regard de Charles (2019), Young Couples (2013), C'est le printemps (2013)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.

ANDREY TARKOVSKY. A CINEMA PRAYER

Andrey A. Tarkovsky

Documental que explora la vida i obra de Tarkovski: els seus records, la visió que tenia de l'art, les opinions i reflexions sobre el destí de l'artista i el significat de l'existència humana.