LOS EXILIADOS ROMÁNTICOS

LOS EXILIADOS ROMÁNTICOS

Jonás Trueba torna amb un pel·lícula que és alhora aventura i viatge de carretera, literal i fictici. A Los exiliados románticos embarca uns personatges que podrien ser aquells protagonistes que a Los ilusos recorrien un Madrid hivernal carregat de nits de cinema, en una road movie d’aparença lleugera, però que, com declara el mateix director, atrapa fragments de vida. Un treball realitzat sobre la marxa, pel plaer de seguir fent cinema. Una furgoneta rumb a França, converses entre amics d’aquelles que poden durar tota la vida, rialles, històries d’amor que han estat o podrien ser, la necessitat de retenir els últims senyals de la joventut, i un final d’estiu d’allò més rohmerià. En una intercanvi singular, Tulsa s’encarrega de la banda sonora del film.

Amb la presència del director.

*Estrena a Catalunya

Jonás Trueba

Jonás Trueba

(Madrid, 1981) Ha dirigit els llargmetratges Todas las canciones hablan de mí, Los ilusos i Los exiliados románticos. També és autor del migmetratge Miniaturas i ha estat coguionista de les pel·lícules Más pena que Gloria (2000) i Vete de mí (2005), les dues dirigides per Víctor García León, i El baile de la victoria (2009), dirigida per Fernando Trueba. També és autor del llibre Las ilusiones (editorial Periférica) i escriu sobre cinema en diversos mitjans de comunicació. Compagina el cinema amb la docència i des de 2003 forma part de l’equip de Cine en curso, un projecte de pedagogia del cinema i amb el cinema a centres educatius.

FILMOGRAFIA

Los exiliados románticos (2015), Los ilusos (2013, D’A 2013), Miniaturas (2011), Todas las canciones hablan de mí (2010)