LOS LOBOS

LOS LOBOS

Dos nens de vuit i cinc anys viatgen amb la seva mare de Mèxic a Albuquerque a la recerca d’una vida millor. Mentre esperen que ella torni de treballar, els nens observen el seu nou i insegur barri des de la finestra, aprenen anglès amb cintes de casset, i desitgen que pugui complir la seva promesa de portar-los a Disneyland. Samuel Kishi Leopo (Somos Mari Pepa, D’A 2014) dirigeix aquest film autobiogràfic amb tocs de The Florida Project.

Gran Premi de la secció Generation Kplus a Berlín i Premi SIGNIS a L'Havana
Estrena a Espanya
Opta a: Premi del públic

Samuel Kishi Leopo

Samuel Kishi Leopo

(Mèxic, 1984) És llicenciat en Arts Audiovisuals i fundador de la productora Cebolla Films. Va debutar amb el celebrat llargmetratge Somos Mari Pepa (D’A 2014), que va ser seleccionat a la secció Generation Kplus de Berlín, i que estava basat en el curt Mari Pepa, guardonat amb el Premi Ariel de l’Acadèmia mexicana. Los lobos és el seu segon llarg, guardonat als festivals de Berlín i L’Havana, entre altres.

FILMOGRAFIA

Los lobos (2019), Somos Mari Pepa (2013, D'A 2014), Mari Pepa (curt, 2011), Acerca del drama de los calcetines (curt, 2010), Luces negras (curt, 2009)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

UNA VEZ MÁS

Guillermo Rojas

Un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys que remet a la trilogia Antes de... de Linklater.

ALGUNAS BESTIAS

Jorge Riquelme Serrano

Quan una família es queda atrapada en una petita illa deshabitada, apareixen les seves bèsties interiors. Una de les obres més pertorbadores de l’any, guardonada a Sant Sebastià.