LOS PÁRAMOS

LOS PÁRAMOS

Som en un poble de Granada, però també podríem ser a la fi del món. I seguim una dona gitana, però ni tan sols ella sap on ens portarà… El contundent debut de Jaime Puertas dibuixa, en només 40 minuts, un univers incert i inquietant que barreja el drama social, el cinema fantàstic i la comèdia absurda com si no existissin fronteres entre ells. Un cineasta i una òpera prima dels quals segur que es parlarà.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Jaime Puertas

Jaime Puertas

(Granada, 1996) Ha estudiat Cinema a l’ESCAC. Los páramos és el seu projecte de final de carrera i va ser estrenat mundialment a la secció Un joven continente del Festival de Sevilla.

FILMOGRAFIA

Los páramos (2019), El canto de los estorninos (curt, 2016)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.