LOS PEREGRINOS (NOTAS Y FRAGMENTOS DEL VIAJE)

LOS PEREGRINOS (NOTAS Y FRAGMENTOS DEL VIAJE)

Notes sobre un viatge que es converteixen en reflexions sobre el temps, la vida que passa, el món que ens envolta… Tota mena de materials convergeixen en aquesta pel·lícula que ens arrossega al ritme d’un tren que avança: els paisatges, les paraules que es diuen i les que es llegeixen, els sons i els sorolls… I la directora —tota una revelació procedent de l’ESCAC— ho mostra tot a través d’un mosaic visual fascinant.

Estrena mundial
Opta a: Premi del públic curt UIC

Maria Riera Peris

Maria Riera Peris

(Barcelona) Va estudiar cinema i es va especialitzar en documental a l’ESCAC, i va ser seleccionada per participar a la Rogue Film School de Werner Herzog. Ha dirigit diversos curtmetratges documentals (Encara no és fosc o una part de l’obra col·lectiva Carrers d’octubre) i actualment prepara el seu primer llarg, Tropical Morocco.

FILMOGRAFIA

Los peregrinos (notas y fragmentos del viaje) (curt, 2020), Encara no és fosc (curt, 2017)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

LA REINA DE LOS LAGARTOS

Burnin' Percebes

La història d'amor més trencadora del cinema espanyol recent la protagonitzen una mare soltera i un extraterrestre interpretats per Bruna Cusí i Javier Botet i dirigida pels Burnin’ Percebes.

ANDREY TARKOVSKY. A CINEMA PRAYER

Andrey A. Tarkovsky

Documental que explora la vida i obra de Tarkovski: els seus records, la visió que tenia de l'art, les opinions i reflexions sobre el destí de l'artista i el significat de l'existència humana.