LOS POSIBLES

LOS POSIBLES

Després d’El estudiante, Santiago Mitre col·labora amb el coreògraf Juan Onofri Barbato en un projecte molt allunyat de la seva ficció anterior. A Los Posibles conflueixen cinema i dansa a partir d’una peça homònima que el ballarí dirigia en un teatre de Buenos Aires i el cineasta va decidir immortalitzar a la pantalla. Sense mediació de la paraula, el film construeix un relat a través dels moviments i les vinculacions dels cossos d’un grup de nois provinents de l’extraradi que es troben en un espai abandonat. La càmera s’apropa als ballarins per copsar l’energia desbordada, el ritme hipnòtic i les dinàmiques relacionals que s’estableixen entre ells.

* Estrena a Catalunya

Premi_Critica_web

 

Juan Onofri Barbato

Juan Onofri Barbato

Ballarí i coreògraf, Onofri Barbato munta la seva primera companyia de dansa amb 20 anys. A més de les moltes obres on ha participat també és impulsor d’espais per a la investigació de les arts escèniques.

FILMOGRAFIA

Los posibles (2013)

Santiago Mitre

Santiago Mitre

Després de treballar com a coguionista de Pablo Trapero a Leonera (2008) i Carancho (2010), Mitre debuta en la direcció de llargs amb l’aplaudit thriller polític universitari El estudiante (2011).

FILMOGRAFIA

Los posibles (2013), El estudiante (2011), El amor-primera parte (2005).