LOS SONÁMBULOS

LOS SONÁMBULOS

Un matrimoni en crisi i la seva filla somnàmbula van a passar el cap d’any a una casa de camp amb tota la família, habituada al conflicte. Un cop allà, no trigaran a sorgir recels, amenaces, baralles i tota mena de temes pendents. Paula Hernández situa el seu nou film en aquesta mena de subgènere de les reunions familiars, centrat especialment en la història entre mare i filla, seguint la senda de la Lucrecia Martel de La ciénaga.

Premi Coral a la millor pel·lícula, a la millor direcció i a la millor actuació femenina a L'Havana
Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Paula Hernández

Paula Hernández

(Buenos Aires, 1969) Actriu, guionista i directora de cinema. Va estudiar a la Universitat de Cinema de Buenos Aires i durant la seva trajectòria ha estat seleccionada a diverses plataformes d’indústria com Berlinale Talents o Visions Sud Est Fund. Ha dirigit cinc llargmetratges, tots presents als principals festivals d’arreu del món, com Toronto, Sant Sebastià o l’Havana.

FILMOGRAFIA

Los sonámbulos (2019), Doce clavos (curt, 2018), Tres Virginias (curt, 2013), Un amor (2011), Lluvia (2008), Familia Lugones (2007), Herencia (2001), Kilómetro 22 (curt, 1996), Rojo (curt, 1992)

UNA VEZ MÁS

Guillermo Rojas

Un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys que remet a la trilogia Antes de... de Linklater.

LOS LOBOS

Samuel Kishi Leopo

Els nens d'una família immigrada de Mèxic als EUA esperen que la seva mare torni de treballar mentre observen el seu nou i insegur barri des de la finestra i somien poder anar a Disneyland.

ALGUNAS BESTIAS

Jorge Riquelme Serrano

Quan una família es queda atrapada en una petita illa deshabitada, apareixen les seves bèsties interiors. Una de les obres més pertorbadores de l’any, guardonada a Sant Sebastià.