LOST IN LA

LOST IN LA

Aquesta petita joia d’animació contemporània és un prodigi de precisió i elegància, i també un manifest generacional. Darrere de les seves imatges netes i transparents, darrere de la vivència d’aquest noi oriental que arriba a Los Angeles carregat de somnis per topar-se amb la crua realitat, hi ha una història que es mou entre l’angoixa i la melancolia, un retrat sensible i desencantat de la sensibilitat mil·lennista.

Opta a: Premi del públic curt UIC

Eric Monteagudo, Orió Peñalver

Eric Monteagudo, Orió Peñalver

Orió Peñalver ensenya Fotografia a l’EMAV i Eric Monteagudo és editor de vídeo i creatiu a la plataforma Filmin. L’any 2010 van fundar Audiovisualbox per produir els seus propis projectes. Alguns dels seus curtmetratges s’han vist a festivals com Màlaga (Ghostly), Canes (Washakie y el chico de las manos mojadas) i a programes de televisió dels canals La 2 i Neox (Manual de amor).

FILMOGRAFIA

Lost in LA (curt, 2019), La torre de Babel (curt, 2017), Washakie y el chico de las manos mojadas (curt, 2015), Ghostly (curt, 2013), Manual de amor (curt, 2012)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

LOS LOBOS

Samuel Kishi Leopo

Els nens d'una família immigrada de Mèxic als EUA esperen que la seva mare torni de treballar mentre observen el seu nou i insegur barri des de la finestra i somien poder anar a Disneyland.