MI AMIGA DEL PARQUE

MI AMIGA DEL PARQUE

Liz acaba de ser mare. El seu marit treballa fora i ella no dóna l’abast. Fins que es fa amiga de Rosa, també sempre pendent de la seva criatura, amb qui coincideix al parc… Mi amiga del parque converteix la confusió i les inseguretats pròpies d’una mare primerenca en carn d’un thriller dramàtic, sobretot quan Liz comença a no tenir clar si Rosa vol ajudar-la o ficar-la en un embolic. Des d’una perspectiva insòlita, en la qual també entren en joc els conflictes de classe, Ana Katz esbossa un discurs sobre les maternitats que rebutja qualsevol ortodòxia doctrinària. Com fan els versos de Nicanor Parra que el pare de la protagonista li recita per telèfon: «A ver si alguna vez nos agrupamos realmente todos y nos ponemos firmes como gallinas que defienden sus pollos.» Estrena a Catalunya

* Festivals i premis
Millor guió a Sundance – World Cinema / Millor actriu a l’Acadèmia argentina de cinema

 

Ana Katz

Ana Katz

(Buenos Aires, 1975). Directora i actriu, va treballar com a ajudant de direcció en films com Mundo grúa, de Pablo Trapero, abans de debutar com a directora amb El juego de la silla, que va guanyar diversos premis, entre ells una menció especial del jurat a Sant Sebastià. Es la segona vegada que visita el D’A, després de Mi amiga del parque (D’A 2016)

FILMOGRAFIA

Sueño Florianópolis (2018), Mi amiga del parque (2015, D’A 2016), Los Marziano (2011), Una novia errante (2007), El juego de la silla (2002)