MILLIONS (AND MILLIONS) OF MEMORIES

MILLIONS (AND MILLIONS) OF MEMORIES

La primera part d’aquest migmetratge és un muntatge de les home movies filmades per una dona aficionada als creuers, als quals a vegades va acompanyada de la seva neta. La segona part és una ficció a partir d’una de les històries citades a la primera, una versió de la història de Circe i Ulisses. Malenconiosa, reflexiva, d’un lirisme emotiu, aquesta pel·lícula és, finalment, la demostració perfecta que els grans relats èpics encara són possibles.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 3

 

Estrena mundial
Amb la presència dels directors
Opta a: Premi del públic curt UIC

Carlos Solano

Carlos Solano

(Barcelona, 1990) Va cursar un grau i un màster en estudis cinematogràfics a La Sorbonne Nouvelle de París. Actualment prepara una tesi doctoral sobre l’estètica de la taca en el cinema experimental a Mont-real (Canadà).

FILMOGRAFIA

Millions (and Millions) of Memories (curt, 2018)

Laura Rius Aran

Laura Rius Aran

(Barcelona, 1991) Es va diplomar en Comunicació Audiovisual a la UPF, després d’haver codirigit Les amigues de l’Àgata (2016, D’A 2017). Millions (and Millions) of Memories és el projecte final dels seus estudis de muntatge a l’escola La Fémis de París.

FILMOGRAFIA

Millions (and Millions) of Memories (curt, 2018), Les Amigues de l’Àgata (obra col·lectiva, 2016)

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.