MUDANZA CONTEMPORÁNEA

MUDANZA CONTEMPORÁNEA

Què significa mudar-se? Potser canviar, però no només de casa, sinó també de vida: passar d’una manera de moure’s a una altra, d’una forma de vida a la següent, que encara no coneixem. En aquest curt, que podria ser un musical, algú que sembla suspès entre aquests dos mons es mou, es disfressa, interactua amb els objectes que deixa enrere i amb uns altres que li cauen al damunt. I el ballet resultant és el retrat perfecte d’un nàufrag contemporani.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 5

 

Amb la presència del director
Opta a: Premi del públic curt UIC

Teo Guillem

Teo Guillem

Director, publicista i creador de videoclips, el 2007 Guillem va fundar la productora i col·lectiu de directors Dvein. La seva obra s’ha mostrat al MoMa, ArtFutura, Saatchi & Saatchi’s New Director Showcase i F5 entre d’altres. El 2012 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona.

FILMOGRAFIA

Mudanza contemporánea (curt, 2018), Magma (curt, 2013)

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

LOVE ME NOT

Lluís Miñarro

La nova pel·lícula de Lluís Miñarro és una cinta sobre l’ambigüitat sexual i identitària en què una jove soldat s’obsessiona amb el misteriós presoner que custodia.