MY MEXICAN BRETZEL

MY MEXICAN BRETZEL

Diari íntim d’una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial. Però fins a quin punt tot això és real? Aquesta apassionant pel·lícula també podria ser un melodrama a l’estil de Douglas Sirk o Todd Haynes, amb sentiments al límit, amors i infidelitats, malalties i destins infausts… I amb una barreja de sensibilitat i ironia que va ser el secret del seu triomf al Festival de Rotterdam.

Millor pel·lícula, millor direcció i millor guió a la secció Cine Español de Gijón, i Premi Found Footage a Rotterdam.
Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Núria Giménez

Núria Giménez

(Barcelona, 1976) Ha estudiat Periodisme i Realització de Cinema Documental i ha assistit a seminaris i classes magistrals de cineastes com Isaki Lacuesta, Andrés Duque, Virginia García del Pino, Patricio Guzmán, Wang Bing o Frederick Wiseman. El seu primer curtmetratge, Kafeneio, va ser presentat a DocumentaMadrid i MIDBO de Colòmbia.

FILMOGRAFIA

My Mexican Bretzel (2019), Kafeneio (curt, 2016)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.