NEVIA

NEVIA

Matteo Garrone (Gomorra, Dogman) produeix aquesta òpera prima sobre una noia de disset anys que veu en el món del circ la seva esperança per fugir del context de misèria, opressió masculina i delinqüència en el qual viu. Ambientada a la perifèria de Nàpols, la cinta es distancia amb humor i fantasia dels típics drames socials. Una Ventafocs moderna que va competir a la secció Orizzonti del passat Festival de Venècia.

Premi Nuovoimaie a la millor actriu de Gioarnete degli Autori i Premi Lizzani de la Setmana Internacional de la Crítica a Venècia
Estrena a Catalunya
Opta a: Premi a la crítica Premi del públic Premi talents

Nunzia De Stefano

Nunzia De Stefano

(Nàpols) Col·laboradora assídua de Matteo Garrone, De Stefano ha treballat en la producció de Gomorra, Reality, El cuento de los cuentos i Dogman. Nevia, el seu primer llargmetratge —parcialment autobiogràfic—, va ser estrenat a la secció Orizzonti del Festival de Venècia.

FILMOGRAFIA

Nevia (2019)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.