NI OBLIT NI PERDÓ

NI OBLIT NI PERDÓ

Basada en el cas de Guillem Agulló, aquesta història parla de les víctimes de la violència feixista, però també del dolor d’una família que no aconsegueix superar la mort d’un dels seus membres. La seva germana torna a casa i es veu obligada a enfrontar-se tant a la impotència dels pares com a la seva pròpia. I el resultat és un curt d’estil elegant i el·líptic, que suposa alhora el descobriment d’una actriu superlativa.

Estrena mundial
Opta a: Premi del públic curt UIC

Jordi Boquet Claramunt

Jordi Boquet Claramunt

(Cervera, 1994) Inicia els seus estudis audiovisuals a l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) i els segueix a l’ESCAC, on el 2014 comença un grau universitari especialitzant-se en Direcció. Ni oblit ni perdó és el seu primer curtmetratge, del qual n’és director i coguionista.

FILMOGRAFIA

Ni oblit ni perdó (curt, 2019)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

ABOU LEILA

Amin Sidi-Boumédine

Un drama psicològic sobre el pes de la violència que va ser una de les sensacions de la Setmana de la Crítica de Canes. Una de les pel·lícules més contundents i hipnòtiques de la temporada.