NIGHT IS SHORT, WALK ON GIRL

NIGHT IS SHORT, WALK ON GIRL

El darrer film del cineasta Masaaki Yuasa reprèn l’univers narratiu que va esbossar a Mind Game, el seu debut cinematogràfic, i que el va consagrar amb la sèrie Tatami Galaxy. Ens retrobem amb l’estudiant universitari enamorat que farà l’impossible per aconseguir el cor de la noia de cabells negres. Tot el film transcorre al llarg d’una nit on la vida nocturna dona llum a experiències oníriques i sensacions desconegudes. La multiplicació de línies argumentals, les digressions i un muntatge frenètic ens endinsen en una narració que oscil·la entre la comicitat absurda i el drama existencial. Aquesta celebració de les possibilitats del relat fa néixer una imatge explosiva on la paleta de colors es mimetitza amb la història: de la complementarietat al contrast, de la lluminositat a la negror absoluta. Amb Night Is Short, Walk on Girl, Yuasa ens convida a una fantasia que ens fa pensar en noves maneres de viure una història.

* Text elaborat pels Joves Programadors Moving Cinema D’A

Masaaki Yuasa

Masaaki Yuasa

(Japó, 1965) Director d’anime, guionista i dibuixant de storyboards famós pel seu estil lliure i salvatge. L’any 2014 va fundar el seu propi estudi d’animació, anomenat Science Saru.

FILMOGRAFIA

Devilman: Crybaby (sèrie TV, 2018), Walk on Girl, Night is Short (2017), Lu Over the Wall (2017), Kick-Heart (curt, 2013), Kaiba (sèrie TV, 2008), Kemonozume (sèrie TV, 2006), Mind Game (2004)