NOCTURNAL

NOCTURNAL

Nathalie Biancheri, destacada directora de documentals, debuta en el llargmetratge de ficció amb aquest film misteriós i atmosfèric que segueix la relació d’amistat secreta que una noia adolescent comença amb un home de més de trenta anys que sembla que està obsessionat amb ella. Un dels títols britànics de la temporada, ple de tensió i amb dues grans interpretacions de Sadie Frost i Cosmo Jarvis.

Menció

Estrena a Espanya
Opta a: Premi a la crítica Premi del públic Premi talents

Nathalie Biancheri

Nathalie Biancheri

(Itàlia) Va començar la seva trajectòria a la BBC, dirigint i produint documentals de ciència i naturalesa. El seu curt de ficció The Crossing va ser seleccionat a festivals com Edimburg, Sofia o Goa. Els seus projectes han participat al TorinoFilmLab i a la Maison des Scénaristes de Canes, entre d’altres.

FILMOGRAFIA

Nocturnal (2019), I Was Here (2019), Xavier Corbero: Portrait of an Artist in Winter (curt, 2017), Gibberish (curt, 2016), In the Flesh (curt, 2016), The Crossing (curt, 2014)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.