NUESTRO TIEMPO

NUESTRO TIEMPO

Sis anys després d’un film tan monumental com Post Tenebras Lux (2012), el mexicà Carlos Reygadas signa amb Nuestro tiempo una dissecció íntima i visceral de l’amor romàntic a mode de western modern, amb ell mateix i la seva parella (la muntadora Natalia López) com a protagonistes. Un joc radical d’autoficció al voltant d’un triangle amorós i de la masculinitat tòxica que se’n desprèn. Film d’una bellesa formal implacable i tenebrosa.

Opta a: Premi del públic

ASAKO I & II

Ryûsuke Hamaguchi

El guanyador del premi del públic al D’A 2016 va passar per la secció oficial de Canes amb aquesta història d’amor juvenil que es va tornant cada cop més fosca i pertorbadora.

UN HOMBRE FIEL

Louis Garrel

Actor clau del darrer cinema francès, segon film com a director de Louis Garrel, que protatonitza una comèdia romàntica i lluminosa que va guanyar el premi al millor guió a Sant Sebastià.

VIVIR DEPRISA, AMAR DESPACIO

Christophe Honoré

Protagonista de la retrospectiva del D’A 2019, Honoré s’endinsa en el seu passat per explicar una història d’amor en els inicis de la plaga de la sida protagonitzada per Vicent Lacoste i Pierre Deladonchamps.