O HOMEM DAS MULTIDÕES

O HOMEM DAS MULTIDÕES

Juvenal, un conductor de trens una mica pusil·lànime, té una vida disciplinada i austera i perd el temps lliure enmig de la multitud d’una ciutat abarrotada i esquerpa. De cop i volta, però, la seva rutina es veu alterada per una invitació inesperada de la seva atractiva supervisora. Tots dos, arrossegats pel tedi, inicien una relació ambigua on els petits detalls es revelen com a grans conquestes. Rodada en un curiós format de 3×3 i vagament basada en un conte d’Edgar Allan Poe, la pel·lícula va ser presentada a la passada Berlinale i és la primera pel·lícula conjunta dels seus directors.

* Estrena a Espanya

Marcelo Gomes

Marcelo Gomes

Director, guionista i productor, nascut a Recife, Brasil. Les seves pel·lícules apleguen més de 50 premis dels festivals més importants del món.

FILMOGRAFIA

O Homem das Multidões (2013), Era Uma Vez Eu, Verônica (2012), Viajo Porque Preciso, Volto Porque te Amo (2009), Cinema, Aspirinas e Urubus (2005).

Cao Guimarãés

Cao Guimarãés

Nascut a Bel Horizonte, Brasil, el 1965. Videoartista, cineasta i pintor de llarga trajectòria, les seves obres s’han presentat als museus i festivals més importants del món.

FILMOGRAFIA

O Homem das Multidões (2013), Ex- Isto (2010), Andarilho (2007), Acidente (2006), A Alma do Osso (2004), O Fim do Sem-Fim (2000)