OJOS NEGROS

OJOS NEGROS

Pel·lícula de rostres i paisatges, aquesta òpera prima observa el pas de l’adolescència a l’edat adulta a través dels ulls de la seva protagonista, de l’estada a casa dels seus avis durant un estiu decisiu i de la seva amistat intrigant amb una noia del poble. Però no es tracta d’una altra pel·lícula més sobre el tema. Al contrari, Lallana, Castelo i la resta de l’equip aborden aquests instants de transició amb una delicadesa inusual, observant-ho tot amb pudor i des de la distància justa. I Julia Lallana, la jove actriu protagonista, atorga al seu personatge una intensitat inusual, que transforma tot el que mira, que incendia el món que l’envolta i el converteix en l’expressió d’un desig arrabassador. Parlant sobre el dolor que suposa créixer, però també sobre els desafiaments apassionants que implica, aquesta pel·lícula aconsegueix una dimensió universal que acaba commovent profundament l’espectador.

La sessió anirà precedida d’un concert de Refree, autor de la banda sonora.

 

Biznaga de Plata a la millor pel·lícula espanyola - secció Zonazine
Estrena a Catalunya
Amb la presència de les directores, productor i músic

Ivet Castelo

Ivet Castelo

(Vic, 1995) Va estudiar Comunicació Audiovisual a la UPF. Va ser directora de producció del curt El Arquero (2016). Ojos negros és la seva òpera prima com a directora i guionista. Actualment viu a Viena, on continua la seva carrera com a cineasta.

FILMOGRAFIA

Ojos negros (2018)

Marta Lallana

Marta Lallana

(Saragossa, 1994) Va estudiar Comunicació Audiovisual a la UPF. Va ser directora de fotografia del curt El Arquero (2016) i va compaginar la producció, guió i codirecció d’Ojos negros amb la ideació de diversos projectes a la productora Nanouk Films.

FILMOGRAFIA

Ojos negros (2018)