ONLY FOOLS RUSH IN

ONLY FOOLS RUSH IN

Dos cossos entrellaçats, lliurats a l’amor i al plaer, abans que un d’ells se n’hagi d’anar ben lluny i es produeixi la separació. Dos homes davant d’un mirall, rentant-se les dents. En aquest curt, el cinema es revela com l’instrument perfecte per mostrar la complicitat sentimental i sexual, així com la tristesa del comiat, a partir dels elements més quotidians, però també per convertir aquest costat físic en un enlluernament poètic.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 3

 

Estrena a Espanya
Opta a: Premi del públic curt UIC

David Moragas

David Moragas

(Almoster, 1993) Guionista i director. Es va graduar en Comunicació Audiovisual a la UPF i està cursant el Màster de Direcció Cinematogràfica a la NY Tisch School of the Arts amb una beca de la Fundació Obra Social La Caixa. Actualment està preparant el seu primer llarg Stormy Night.

FILMOGRAFIA

Boyfriend (curt, 2018), Only Fools Rush In (curt, 2018), When he left (curt, 2016)

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

LOVE ME NOT

Lluís Miñarro

La nova pel·lícula de Lluís Miñarro és una cinta sobre l’ambigüitat sexual i identitària en què una jove soldat s’obsessiona amb el misteriós presoner que custodia.