OS PREXUIZOS DA AUGA

OS PREXUIZOS DA AUGA

L’aigua podria complicar-nos la vida? Doncs sí, o almenys és el que li passa al protagonista d’aquest curt divertit i commovedor, que sembla que té problemes cada cop que topa amb l’element líquid. En el fons, però, es tracta d’una comèdia sobre l’amor que podria haver filmat Hong Sang-soo. Produïda per Ángel Santos (Las altas presiones, D’A 2015) i escrita per Pablo García Canga (La nuit d’avant, D’A 2020).

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Santos Díaz

Santos Díaz

(Vigo, 1974) Es va llicenciar en Història i en Direcció de Cinema al CECC de Barcelona, on va rodar els seus primers curtmetratges. El 2006 va mudar-se a Madrid, on va treballar en diversos encàrrecs audiovisuals. El seu curtmetratge A liña política va ser estrenat a Locarno el 2015 i va passar per certàmens com Alcine, Zinebi o Huesca.

FILMOGRAFIA

Os prexuízos da auga (curt, 2019), A liña política (curt, 2015),  Sol (curt, 2005), Nocturno (curt, 2004), Hablando (curt, 2002)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.